Föoldal

_DSC2174_1

Köszönöm, hogy meglátogatta honlapom.                         

Varga Tamásnak hívnak. Magyarországon, Budapesten élek és dolgozom. A honlap megnyitásával célom, hogy egy feledésbe merülő nemzeti értékre hívjam fel az érdeklődők figyelmét. Szándékom szerint a honlap politikamentes kizárólag a tényeken alapuló tárgyilagos ismeretterjesztés.

Egy pillantás a kapcsolóház – „ agykamrájába” – a vezénylőterembe, meggyőz arról, hogy a tervező mintegy az őt kötelező nyűgök alól szabadulva, oldja meg feladatát s az eredmény valóban megkapó.

Egy jól sikerült filmszcenárium válik valósággá a szemlélő előtt, s minden filmszerűsége mellett érzi az ember, hogy semmi sincs ok nélkül, mindennek megvan a maga jól kigondolt helye, ott ahol arra technikailag szükség van. Nemcsak a kapcsolócsavarok, ovális üvegtetejével, puha zöld gumipadlójával és a kapcsolásokat jelző kivilágítható műszaki tábláival, de a kapcsolófülkéket, fojtótekercseket, kábelvégződéseket és transzformátorokat magában foglaló egész, egyszerű fehérre festett vasbeton belsőség a rend és célszerűség esztétikai örömét keltik az emberben.” – írta méltatásában Padányi Gulyás Jenő a Tér és Forma 1931 áprilisi számában.

One Response to Föoldal

  1. petrakocso says:

    Kedves Tamàs!

    Film forgatás céljából szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot, sajnos telefonszámot sehol nem találtam kérem hívjon a 30/390 8140-ás telefonszámon, elég sürgős lenne.

    Előre is köszönettel és üdvözlettel:
    Kócsó Petra

Vélemény, hozzászólás?